17 No'lu aile sağlığı merkezi hizmete girdi

OSMANİYE'de, 17 No’lu Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış törenine Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Vali Yardımcısı Süleyman Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hayri Sarı, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve sağlık personeli katıldı.
Bahçeli Bulvarı 3. Etaptaki açılışta konuşan Halk Sağlığı Müdürü Hayri Sarı, artan nüfusun sağlık sorunlarına çözüm bulabilmek adına yeni bir Aile Sağlığı Merkezi açıldığını belirtti.
Merkezin kente hayırlı olması temennisinde bulunan Dr Sarı, "İlimizin sağlıkla ilgili sorunlarına hızlı çözümler bulabilmek ve hemşerilerimize en iyi hizmeti verebilmek için sağlık merkezlerimizi iyileştirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.
3 aile hekimi ve 3 aile sağlığı elemanı ile hizmet verecek olan ve Bahçeli Bulvarı 3 etapta bulunan 17 No’lu Aile Sağlığı Merkezinin açılışını yapan Vali Kerem Al, hayırlı ve güzel hizmetlere vesile olması temennisi ile açılış kurdelesini kesti. Vali Kerem Al açılışın ardından Aile Sağlığı Merkezi binasını gezerek İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hayri Sarı’dan bilgi aldı.