Aday memurlar yemin ederek asli memurluğa atandı

AİLE ve Sosyal Politikalar Osmaniye İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarında görev yapmakta olan personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı. 2015 Ocak ayı itibarı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde göreve başlayan Stajyer memurlardan 11 personel "Aday Memurluk Eğitimi" ve "Staj" süresini başarı ile tamamlayarak 23 Şubat 2016 tarihinde asli memurluğa atanmaya hak kazandılar.
Aday memurların toplu halde yemin etmelerinin ardından İl Müdürü Abdullah Neşeli yaptığı konuşmada; Devlet memurluğunun kutsal bir görev olduğunu hatırlattı.
Aday memurların yaptıkları yeminle birlikte asaleten görevlerine devam edeceklerine söyleyen Neşeli, asil olan memurlardan, bundan sonra da ilk günkü heyecanla işlerine sarılıp her zaman güler yüzlü hizmet anlayışı ile davranmalarını beklediğini söyleyerek asaleti tasdik olan memurları tebrik edip, görevlerinde başarılar diledi.