Anaokulu öğrencilerinin yıl sonu etkinliği ilgiyle izlendi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, Toprakkale (DHA)
OSMANİYE'nin Toprakkale ilçesinde, anaokulu öğrencilerinin yılsonu gösterisi büyük ilgi gördü. Birbirinden güzel oyunları sahneleyen Halil Uyduran Anaokulu'nun minikleri, sunumlarında büyük heyecan yaşadılar.
Etkinliğe İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma üsteğmen Ahmet Yılmaz eşi Ülkü Yılmaz , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burak Kısaoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdüresi Aysel Temel , kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler , öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan program, Anaokulu Müdüresi Meryem Bucak'ın açılış konuşmasıyla devam etti. Daha sonra ise anaokulu öğrencileri, özenle ve heyecanla hazırladıkları gösterilerini seyircilere sundular. Gösteriler büyük bir ilgi ile izlendi. Programda minik bir öğrencinin arkadaşlarıyla sunduğu büyüleyen dans gösterisinin ardından Türk Bayrağını Kaymakam Maraşlı'ya verdi. Kaymakam Maraş'lı da Türk bayrağını öperek teslim aldıktan sonra tüm öğrencileri tebrik edip başarılar dileri.