Başkan Kara ilk orucunu vatandaşlarla birlikte açtı

OSMANİYE Belediye Başkanı Kadir Kara, bu yılki Ramazan ayının ilk orucunu iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açtı. Cumhuriyet Meydanı'na açılan iftar çadırına, Osmaniye halkı büyük ilgi gösterdi. İftara sayılı dakikalar kala iftar çadırı önünde toplanan vatandaşlar sıraya girerek tek tek yemeklerini aldı.
İlk iftarını vatandaşlarla birlikte iftar çadırında açan Başkan Kadir Kara ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da programlarının müsait olması durumunda iftarını, iftar çadırında halkla birlikte açacağını belirtti. Kadir Kara, "İlk iftar yemeğini halkımızla birlikte burada yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum.  Yüce Allah’ın tutulan oruçları kabul etmesini diliyor ve tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Halkımızın iftar çadırımıza büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Burada zengini, fakiri hep birlikte iftar yapıyor. Önemli bir ibadet ile birlikte önemli bir sosyal dayanışma ve paylaşma ortaya çıkıyor. "dedi.
Daha sonra iftar çadırını gezerek vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Kadir Kara, halkın Ramazan ayını tebrik etti.