Düziçi, dart şampiyonasında Türkiye üçüncüsü odlu

DÜZİÇİ Çeaş Anadolu Lisesi, Isparta'da yapılan Türkiye Okullar Arası Yıldız ve Gençler Dart Şampiyonası'nda derece elde ederek üçüncü oldu.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Okullar arası “Dart kız-erkek Yıldız - Genç Türkiye finali yarışmalarına 81 ilden yaklaşık 300 sporcu, katıldı.
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Adına Isparta yapılan Okullar Arası Türkiye Dart Şampiyonası Müsabakalarında temsil eden ve dört öğrenciyle yarışmaya katılan Osmaniye Düziçi ÇEAŞ Anadolu Lisesi Türkiye Üçüncüsü olarak derece elde etti.
Final müsabakaları sonunda yapılan ödül töreninde dereceye giren bütün okullara Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından birer adet ok takımı, birinci olan takımlara ise hedef tahtası hediye edildi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, Düziçi (DHA)