Engelliler platformundan Şehit aileleri derneğine ziyaret

OSMANİYE Engelliler Platformu Başkanı Mimar Haydar Aktürk ve 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muttalip Altun, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğin Osmaniye şubesini ziyaret etti.
ORTAK ETKİNLİK YAPACAKLAR
Gerçekleşen ziyarette, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şubesi, engelli durumda olan gazilerin sosyal hayata katılması amacıyla birlikte program yapmak ve sosyal anlamda birliktelik oluşturmak için Osmaniye Engelliler Platformuna katıldı.
‘YALNIZ DEĞİLSİNİZ’
Son günlerde artan terör olayları ve operasyonlar nedeniyle Türkiye'nin her yerine şehit ateşi düştüğünü, bu şehitlerin çoğunun Osmaniye'ye geldiğini ifade eden Platform Başkanı Aktürk, hem baş sağlığı dilemek hem de "yalnız değilsiniz" demek için  bu ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Mimar Aktürk, "Bugün ülkede rahat yaşayabiliyorsak bunu başta gazi ve şehitlerimize borçluyuz." diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğin Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ise son gelen şehitle birlikte Osmaniye'deki şehit sayısının 226 olduğu belirtti. Öksüz, "Her gelen şehit için 'bu son olsun' diye telefon numarasını telefonuma 'Son Şehit' olarak kaydediyorum ama maalesef son olmuyor. " dedi.