Kuruyemiş Fabrikasındaki yangınının zararı 950 bin lira

OSMANİYE'de ki bir kuruyemiş işleme ve paketleme fabrikasında çıkan yangın yaklaşık 950 bin liralık zarara neden oldu. Merkeze bağlı Cevdetiye Beldesi'ndeki fıstıkçılar sitesinde, 30 yaşındaki Fahri Uyduran'a ait kuruyemiş işleme ve paketleme fabrikasında gece saat 01.00 sıralarında yangın çıktı. Fabrikadan dumanların yükseldiğini gören site görevlisi hemen 110'u arayarak Belediye İtfaiye ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürülen yangında, fabrika kullanılamaz hale geldi. Soğutma çalışmalarının ardından Osmaniye İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırmada yangının elektrik kontağından çıktığı tespit edildi. İşyerinde ise yaklaşık 950 Bin liralık maddi hasarın meydana geldiği belirlendi.