Mahalleli gençler futbol turnuvasında buluşturulacak

OSMANİYE İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İL Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında,  mahallelerdeki gençler düzenlenecek futbol turnuvasında buluşturulacak.  Bu kapsamda mahalle muhtarlarının da katılımı ile Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezinde, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Oğuzhan Yurtseven ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'inde katılımıyla kahvaltılı tanıtım toplantısı düzenlendi. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören mahalleler arası yapılacak olan futbol turnuvasıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.  Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Özener, bu projeden dolayı başta İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman olmak üzere projede emeği geçen şube müdürleri ve polis memurları ile gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti. Özener, özellikle Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün çalışmalarından çok memnun kaldıklarını belirterek, mahallelerdeki gençlerin, arkadaşlık, birlik, beraberli, ve kaynaşma duygularının artmasına katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.