Minik öğrencilerden yıl sonu etkinliği

İbrahim EMÜL
OSMANİYE Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OOSB) Yolbulan Baştuğ Metalurji Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde  eğitim gören minik öğrencilerin yıl sonu etkinliği izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. OOSB Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. OOSB içerisinde bulunan firmalardaki çalışanların çocukları olan minikler, sundukları birbirinden gösterilerle göz doldurdular. Okudukları şiirler ve türkülerin yanı sıra gurup halindeki oyunları uzun süre alkışlandı.  Çocukların yıl sonu gösterilerine, Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmuş Sağlam, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Minik öğrencilerin gösterilerinin ardından Kaymakam Maraşlı tarafından öğrencilere karneleri ve çeşitli hediyeler verildi. Daha sonra ise kreş öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları el işi uygulamaları sergisi gezildi.