Minik yüreklerden, köy okuluna malzeme yardımı

OSMANİYE Merkez 7 Ocak İlkokulu öğrencileri, "Köye Uzanan Minik Eller" projesi kapsamında harçlıklarından biriktirdikleri paralarla köy okuluna yardımda bulundu. 3-C sınıfı öğrencilerinin harçlıklarından aldıkları kitap, defter ve oyuncaklar Merkez ilçeye bağlı Sarpınağzı Köyü İlkokuluna teslim edildi.
Sınıf Öğretmeni Selma Has, öğrencilerinin yardımlaşma duygusunu yaşamasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Yardımlaşmanın toplumun temel değerlerinden biri olduğunu ifade eden Has, “Öğrencilerim minik yürekleriyle kocaman bir iş gerçekleştirdi. Harçlıklarını biriktirerek aldıkları bu malzemeleri kendi elleriyle paketlediler. Onların bu davranışı beni çok duygulandırdı. Hepsi ile gurur duyuyorum” diye konuştu.
Sarpınağzı İlkokulu öğretmenleri Murat Çakır ve İbrahim Küçük, öğrencilerin bu davranışının takdire şayan olduğunu belirterek teşekkür ettiler.