Öğrencilerden kültür bilim ve sanat sergisi

OSMANİYE Özel Ender Eğitim Kurumları ortaokul öğrencileri, velileri ve öğretmenlerin yıl boyunca yapmış olduğu cam boyama sanatı, akrelik çalışmaları ve tuvallerden oluşan eserler, 'kültür bilim ve sanat' sergisinde halkın beğenisine sunuldu. Bilim, Sanat, Kültür amaçlı düzenlenen ve Park328 AVM'de açılan serginin 2 gün süreli açık kalacağı öğrenildi.
Özel Ender Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Uğur Alkan, "Okul hayatımızda sadece bilgileri öğrenmek değil, kendi özelliklerimizi bize bahşedilen duyguları, o incelikleri ortaya çıkartmak eğitim öğretimin olarak ifade ediyoruz. O nedenle her yal yapmış olduğumuz çalışmalar kapsamında bu yılda öğrencilerimiz, velilerimiz ve değerli öğretmenlerimizle birlikte ortaya koymuş olduğumuz ürünleri Osmaniye halkımıza sunmak paylaşmak, o güzellikleri, mutlulukları paylaşmak adına böyle bir sergi düzenledik." dedi.
Uğur Alkan, Osmaniyelileri açılan sergiye davet ederek, "Burada ki amacımız, öğrencilerimizin veliler ve öğretmenleriyle birlikte yapmış olduğu eserleri sumaktır. Tüm hemşerilerimizi sergimize davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin arıdan, katılımcılar, öğrencilerin sanatsal faaliyetlerinden oluşan kültür ve sanat sergisini gezerek eserleri hakkında bilgi aldılar.