Temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşam için pedal çevirdiler

OSMANİYE'de bir araya gelen bisiklet tutkunları, temiz bir çevre ve sağlıklı bir yaşam için pedal çevirdiler. Osmaniye’deki bisiklet sürücülerinin yanı sıra çevre ilçelerden de birçok bisiklet sürücüsünün katıldığı etkinlikte, 'Madde bağımlılığından kurtulmak için spor yap' , 'Doğama Dokunma' , 'Karaçay'ıma Dokunma' , '‘Karaçay havzasında taş ocağı istemiyoruz' sloganlarına yer verilerek toplumsal bir duyarlılık sergilendi.
Sağlıklı yaşama ve temiz bir çevreye farkındalık yaratmak için düzenlenen bisiklet turu Osmaniye Valiliği, Osmaniye Belediyesi, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kent Konseyi Gençlik Merkezi, Yeşilay Derneği Osmaniye Şubesi ve Osmaniye Muhtarlar Derneği’nin işbirliği ile yapıldı.
Çok sayıda sporcunun katıldığı kampanyanın startını Belediye Başkan Vekili Nimetullah Yener Tuncer verdi. Belediye Hizmet Binası önünden başlayan bisiklet turu İstasyon Caddesi, Dr. Ahmet Alkan Caddesi, Atatürk Caddesi, Adnan Menderes Caddesi ve Muhsin Yazıcıoğlu caddelerinin ardından Osmaniye Belediyesi tarafından yaptırılan Karaçay rekreasyon alanındaki asma köprüde son buldu. Etkinliğe Belediye Başkan Vekili Yener Tuncer, Osmaniye Kent Konseyi Başkanı Hayrittin Aslan, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Bayram Bozyel, Osmaniye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Özener, Osmaniye Kent Konseyi Gençlik Merkezi Başkanı Enver Bozdoğan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile bisiklet ve çevre tutkunları katıldı. Programın organizasyonunu paylaşan Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Bayram Bozyel ile Osmaniye Kent Konseyi Gençlik Merkezi Başkanı Enver Bozdoğan, etkinliğe katılan ve bu kampanyaya destek veren bütün sporculara göstermiş oldukları duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.