“Toprağın Türküsü: Osmaniye Yer Fıstığı” Belgeseli

Yapımcılığını Co Medya ve Bir Adım Medya’nın üstlendiği belgeselin galasına Vali Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Filmin plaket töreni kısmında bir konuşma yapan Osmaniye Valisi Kerem Al, “Bir kenti en iyi temsil eden nokta o kentte bulunan ürünlerin kentin ismiyle markalaştırılmasıdır. Bu noktada yer fıstığı Osmaniye’miz için çok büyük bir önem taşımaktadır. Emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi. Filmde emeği geçenler için yapılan plaket töreninin ardından gerçekleşen belgesel, davetliler tarafından tam not aldı.

Gala sonrası açıklamalarda bulunan belgeselin yapımcısı Gülizar Okur ise “Buraya gelerek bizleri onurlandıran bize çok büyük destek veren en başta Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve tüm konuklara şükranlarımı sunarım. Amacımız filmimizin TRT’de yayınlanarak Osmaniye tanıtımına bir nebze olsun katkıda bulunmaktır.“ dedi.

Cevdetiye Belediyesi Copyright © 2024
Tüm hakları saklıdır.