BAŞKAN MEHMET ÖZER’DEN BAYRAM MESAJI Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

27.06.2023

BAŞKAN MEHMET ÖZER’DEN BAYRAM MESAJI Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer, kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Belediye Başkanı Mehmet Özer mesajında; “Değerli hemşerilerim, mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi diliyorum. Kurban bayramı boyunca herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için Cevdetiye Belediyesi olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz, siz Cevdetiye halkı için her an görevleri başında olmaya devam edecek. Değerli hemşerilerim, sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde idrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramının birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı bir bayram olmasını temenni ediyorum. Mübarek Kurban Bayramı hürmetine ülkemizin ve Yüce Türk Milleti'nin bölünmesi ve parçalanmasını arzu eden hainlere Allah fırsat vermesin inşallah. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, hiçbir haine tarihte olduğu gibi gelecekte de asla geçit vermeyecektir. Buna inancımız tamdır. Bu duygularla mübarek Kurban bayramınızı tebrik ediyor, Cevdetiyemize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." İfadelerini kullandı.

Cevdetiye Belediyesi Copyright © 2024
Tüm hakları saklıdır.